Exacttools.huA leggyorsabb pneumatikus fűrész a helyszínen végzett vágásokra

Bármilyen alapanyagú cső számára a legbiztonságosabbak az EXACT fűrészek. A finn gyártó forradalmi újítást hozott létre a PipeCut AIR 360 pneumatikus fűrészével. Ez a fűrész az elektromossal ellentétben lehetővé teszi a csövek darabolását még munkagödrök használata során is, amelyeket gyakran elárasztja a víz. A daraboláshoz csak 20cm hely szükséges a cső körül.


Növelje a munka hatékonyságát, ezzel pénzt és időt takarítva meg Önnek.

Az elektromos vágókkal ellentétben az EXACT PipeCut AIR 360 valószínűleg a leggyorsabb hordozható pneumatikus fűrész a világon, amellyel nyomás alatt lehet vágni a vízcsöveket, még akkor is, ha azokat részben vagy teljesen elárasztja a talajvíz a feltárás során. A fűrész még vízbe merítve is képes vágni.

A biztonság mellett a vezetőgörgők a vágás pontosságát is biztosítják. Igényes körülmények között mindig pontos merőleges vágást ér el, mely során nincs szükség további megmunkálásra.


Vegye figyelembe alkalmazottai biztonságát

A különféle sarokcsiszolókat, vagy elektromos darabolókat olyan vágások jellemzik, amelyek túl hosszú ideig tartanak, pontatlanok és gyakran a kezelő képességeitől és koncentrációjától függenek. Az ilyen vágások után további munkálatokra van szükség(például sorjázás), amelyek az anyag szétválasztása után megmaradnak, és már nem felelnek meg az említett körülmények közötti munkavégzés biztonsági követelményeinek.

Az EXACT fűrészek további hatalmas előnye kétségkívül a fűrészkorong és a vezetőgörgők teljes lefedése által kialakított biztonságos zárás melyek a fűrészt szilárdan a helyén tartják. A fűrészeket minimális szikraképződés és a vágott alapanyag alacsony hőmérséklete jellemzi.


Kerülje a különféle vágók veszélyeit. A videó önmagáért beszél:

Nézze meg, mennyire hatékony, biztonságos és gyors az AIR 360 munkagödrök használata során:


A modern idők fejlődést igényelnek

Tartson lépést a korszerű technológiákkal. Védje alkalmazottait, egyszerűsítse munkáját, és a jutalom pénzt és értékes időt takarít meg Önnek.

A fűrész demonstrálása közvetlen Önnél vagy online

Szeretne látni egy EXACT fűrészt működés közben? Szeretné tudni, hogy ez a megfelelő csővágási megoldás az Ön számára? Vegye fel velünk a kapcsolatot technikusaink segítenek az Önnek megfelelő vágóeszköz kiválasztásában, igény szerint bemutatják Önnek személyesen.

Exact píla pre rezanie vo výkopoch

Több információ az EXACT csővágókról

Az EXACT gyártó csövek vágására specializálódott. A fűrészek könnyűek és hordozhatók a helyszíni munkákhoz. Az EXACT fűrészeket acél, műanyag, alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű csövek vágására tervezték.


Exact Píla na potrubie pri použití

EXACT csőfűrészek

Minden Exacttools fűrész könnyű és könnyen kezelhető. Az EXACT fűrészek acél, műanyag, alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű csövek vágására használhatók. Tekintse meg teljes ajánlatunk itt:

Acélcső fűrészek
Műanyag csőfűrészek
Szellőzőcső fűrészek
Csőleélező gépek
Vágókorongok

Szervíz formanyomtatvány

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In