Exacttools.huHogyan hosszabíthatjuk meg az EXACT vágókorongok élettartamát?

A csövek vágása EXACT csővágó fűrészekkel olyan folyamat, amelyben a cső anyagát egy korong távolítja el, és nem köszörüli (mint a sarokcsiszolónál). Ez a folyamat így biztosítja a cső viszonylag szikramentes, sima vágását és hűvös falát, és ezáltal a vágás utáni azonnali csővel történő munkavégzés lehetőségét. Az EXACT vágókorongok használatát könnyű megszokni! Fontos a megfelelő gondozás. Melyik korongot válasszuk? Mi befolyásolja az élettartamukat? Mikor célszerű megélezni őket? Mindent megtudhat ebben a cikkben.


Az Exact csővágó fűrészek hatékonyan és gyorsas biztosítják a 15 mm és 460 mm közötti anyagvastagságú csövek vágását. A szerszám felépítése nagy biztonságot, sebességet és tiszta vágást biztosít. Viszont fontos az alapos képzés és az alapvető vágási technikák betartása. Ez a korong hosszú élettartamát is biztosítja.


MI BEFOLYÁSOLJA A KORONG ÉLETTARTAMÁT?

A korong élettartamát befolyásoló tényezők közé tartozik a cső anyaga és falvastagsága. Nyilvánvaló, hogy több műanyag csövet lehet vele vágni, mint rozsdamentes acél csövet. Maga a cső állapota is fontos szerepet játszik, például a rozsda, hegesztési varratok, tisztaság vagy annak ovalitása.

Ha azonban a csővágót a vágás előtt, alatt és után megfelelően kezelte, akkor a korong élettartama több tíz vágással meghosszabbítható.


MI HOSSZABÍTJA MEG A KORONG ÉLETTARTAMÁT?

A legfontosabb tényező a vágási sebesség. Bevágáskor és az EXACT vágó mozgatásakor ki kell választani a megfelelő sebességet. A fűrész előre mozgatása nem lehet túl lassú vagy gyors. A vágáshoz szükséges helyes adagolási sebesség viszonylag jól beazonosítható a forgács méretével. Hosszuknak körülbelül 1-2 mm-nek kell lennie.

Nem szabad megfeledkeznie arról sem, hogy néhány vágás után meg kell tisztítani a korong terét a forgácstól.

A sebesség és a tisztaság megőrzésével nemcsak elkerülheti a korong tompítását, a fogak kitörését, hanem magát a motort is kíméli. A helyes vágási eljárást ITT találja meg. A ProSeries modellek vágási eljárásáról szóló videót ITT találja.


A KORONGOK ÉLEZÉSE

Az EXACT korongok nagy előnye az élesítés lehetősége. A TCT vagy Cermet korongokat két vagy háromszor lehet élesíteni. Élesítesse a korongot helyi szakemberrel - köszörűssel. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosítjuk Önnek az élezést.

A feltétel az, hogy a betétek ne legyenek kitöredezve a korongon.Egy kitörött betét esetén a korong fogán, a korong használható és köszörülhető-élezhető. Ha a vágás során 2 vagy több egymást követő fog sérül, akkor a használat vagy az élezés nem lehetséges.


KÖVETKEZTETÉS

A szabadalmaztatott EXACT csővágó szerszámok számos előnyt kínálnak. Minden előnyét akkor használhatja ki teljes mértékben, ha a csővágó fűrészt megfelelően kezeli és gondosan karbantartja azt. Soha ne használja a csővágót anélkül, hogy megnézné a video-bemutatót, elolvasná a kézikönyvet vagy szakképzésen venne részt.

Szeretne EXACT csővágó fűrészt látni működés közben? Szeretné tudni, hogy ez a megfelelő csővágási megoldás az Ön számára? Lépjen kapcsolatba az ant Profitools Kft-vel és szakembereink tanácsot adnak Önnek. Bemutatják az EXACT csővágókat és segítenek kiválasztani a cső- és vízvezetékszerelő szerszámokat.POLVASSA EL::


kotúč TCT na pílu EXACT

TÖBB INFORMÁCIÓ AZ EXACT CSŐVÁGÓKRÓL

Az EXACT gyártó csövek vágására specializálódott. A fűrészek könnyűek és hordozhatók a helyszíni munkákhoz. Az EXACT fűrészeket acél, műanyag, alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű csövek vágására tervezték.


Exact csődaraboló fűrész

EXACT csőfűrészek

Minden Exacttools fűrész könnyű és könnyen kezelhető. Az EXACT fűrészek acél, műanyag, alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű csövek vágására használhatók. Tekintse meg teljes ajánlatunk itt:

Acélcső fűrészek
Műanyag csőfűrészek
Szellőzőcső fűrészek
Csőleélező gépek
Vágókorongok

 

Szervíz formanyomtatvány

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In