Exacttools.hu


Hogyan hosszabíthatjuk meg az EXACT vágókorongok élettartamát?

A csövek vágása EXACT csővágó fűrészekkel olyan folyamat, amelyben a cső anyagát egy korong távolítja el, és nem köszörüli (mint a sarokcsiszolónál). Ez a folyamat így biztosítja a cső viszonylag szikramentes, sima vágását és hűvös falát, és ezáltal a vágás utáni azonnali csővel történő munkavégzés lehetőségét. Az EXACT vágókorongok használatát könnyű megszokni! Fontos a megfelelő gondozás. Melyik korongot válasszuk? Mi befolyásolja az élettartamukat? Mikor célszerű megélezni őket? Mindent megtudhat ebben a cikkben.


Az Exact csővágó fűrészek hatékonyan és gyorsas biztosítják a 15 mm és 460 mm közötti anyagvastagságú csövek vágását. A szerszám felépítése nagy biztonságot, sebességet és tiszta vágást biztosít. Viszont fontos az alapos képzés és az alapvető vágási technikák betartása. Ez a korong hosszú élettartamát is biztosítja.


MI BEFOLYÁSOLJA A KORONG ÉLETTARTAMÁT?

A korong élettartamát befolyásoló tényezők közé tartozik a cső anyaga és falvastagsága. Nyilvánvaló, hogy több műanyag csövet lehet vele vágni, mint rozsdamentes acél csövet. Maga a cső állapota is fontos szerepet játszik, például a rozsda, hegesztési varratok, tisztaság vagy annak ovalitása.

Ha azonban a csővágót a vágás előtt, alatt és után megfelelően kezelte, akkor a korong élettartama több tíz vágással meghosszabbítható.


MI HOSSZABÍTJA MEG A KORONG ÉLETTARTAMÁT?

A legfontosabb tényező a vágási sebesség. Bevágáskor és az EXACT vágó mozgatásakor ki kell választani a megfelelő sebességet. A fűrész előre mozgatása nem lehet túl lassú vagy gyors. A vágáshoz szükséges helyes adagolási sebesség viszonylag jól beazonosítható a forgács méretével. Hosszuknak körülbelül 1-2 mm-nek kell lennie.

Nem szabad megfeledkeznie arról sem, hogy néhány vágás után meg kell tisztítani a korong terét a forgácstól.

A sebesség és a tisztaság megőrzésével nemcsak elkerülheti a korong tompítását, a fogak kitörését, hanem magát a motort is kíméli. A helyes vágási eljárást ITT találja meg. A ProSeries modellek vágási eljárásáról szóló videót ITT találja.


A KORONGOK ÉLEZÉSE

Az EXACT korongok nagy előnye az élesítés lehetősége. A TCT vagy Cermet korongokat két vagy háromszor lehet élesíteni. Élesítesse a korongot helyi szakemberrel - köszörűssel. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi biztosítjuk Önnek az élezést.

A feltétel az, hogy a betétek ne legyenek kitöredezve a korongon.Egy kitörött betét esetén a korong fogán, a korong használható és köszörülhető-élezhető. Ha a vágás során 2 vagy több egymást követő fog sérül, akkor a használat vagy az élezés nem lehetséges.


KÖVETKEZTETÉS

A szabadalmaztatott EXACT csővágó szerszámok számos előnyt kínálnak. Minden előnyét akkor használhatja ki teljes mértékben, ha a csővágó fűrészt megfelelően kezeli és gondosan karbantartja azt. Soha ne használja a csővágót anélkül, hogy megnézné a video-bemutatót, elolvasná a kézikönyvet vagy szakképzésen venne részt.

Szeretne EXACT csővágó fűrészt látni működés közben? Szeretné tudni, hogy ez a megfelelő csővágási megoldás az Ön számára? Lépjen kapcsolatba az ant Profitools Kft-vel és szakembereink tanácsot adnak Önnek. Bemutatják az EXACT csővágókat és segítenek kiválasztani a cső- és vízvezetékszerelő szerszámokat.POLVASSA EL::


kotúč TCT na pílu EXACT

TÖBB INFORMÁCIÓ AZ EXACT CSŐVÁGÓKRÓL

Az EXACT fűrészek csövek vágására tervezték és készítették professzionális használhatók. A fűrészek könnyűek és hordozhatók a helyszíni munkákhoz. Az EXACT fűrészeket acél, műanyag, alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű csövek vágására tervezték.


Exact csődaraboló fűrész

EXACT csőfűrészek

Minden Exacttools fűrész könnyű és könnyen kezelhető. A fűrészekkel acél, réz, műanyag, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű műanyag csövek vághatók. Tekintse meg a teljes fűrészkínálatot:

Acélcső fűrészek
Műanyag csőfűrészek
Szellőzőcső fűrészek
Csőleélező gépek
Vágókorongok

Szervíz formanyomtatvány

Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája