Exacttools.hu

Leghatékonyabb módja a rozsdamentes acél csövek vágásának a terepen

A rozsdamentes acélcsövek vágása általában nehéz és lassú munka, különösen, ha sarokcsiszolót használnak. A sarokcsiszoló nemcsak lassú és pontatlan, hanem veszélyes is. A rozsdamentes acélcsöveket anyagösszetételük miatt nehéz vágni. Mivel a sarokcsiszolót nem elsősorban csövek vágására találták ki - a rozsdamentes acél anyagokról nem is beszélve -, nem meglepő, hogy az eredmény olyan, amilyen.


Másrészt a drága és rendkívül nehéz ipari gépek képesek rozsdamentes acél csövek vágására, de a gépek méreteikben és súlyukban általában nem túl felhasználóbarátak, ezért nehezen lehet őket átvinni a telephelyre. Ez azt jelenti, hogy a csöveket a géphez kell szállítani, ahelyett, hogy a gépet a felhasználási helyre szállítanák.

Ez gyakran nem túl hatékony azokon a helyeken, ahol a csövet rögzítve egy konkrét helyen kell elvágni, vagy a csövet szinte lehetetlen mozdítani.


De mitszólna, ha minderre megoldást lehet találni?

Olyan könnyű és hordozható gép, mint a sarokcsiszoló, de egy nagy ipari gép teljesítményével rendelkezik!

Ez az EXACT PipeCut 220 INOX ideje. A gépet az ügyfelek igényei alapján fejlesztették ki a fenti okokból. A korábbi EXACT fűrészek képesek rozsdamentes acél anyagok vágására, de az új gép fő előnye a rozsdamentes acélból készült csövek vágásakor a jelentősen megnövelt pengék élettartama (a vágókorong több mint 100 vágást képes elvégezni élezés nélkül). Az EXACT PipeCut 220 INOX egy speciális funkcióval rendelkezik, amely megakadályozza a csövek szennyeződését az érintkező felületeken. Kifejezetten rozsdamentes acél csövek vágására tervezték.

Természetesen minden alapanyag gyártónál a rozsdamentes csőösszetétel különbözik, ezért a tesztben szereplő végeredmény kizárólag informatív jellegű. A pontos vágási darabszám valós kiszámítása érdekében minden esetben igényeljen gépbemutatót.

Végül, de nem utolsósorban az új EXACT PipeCut 220 INOX sokkal gyorsabban vágja a rozsdamentes acél csöveket, mint a korábbi fűrészmodellek, mert a műszaki specifikációk optimálisak a rozsdamentes acél anyag vágására.

Az EXACT PipeCut 220 INOX összehasonlítása egy sarokcsiszolóval

Tehát mennyivel gyorsabb a rozsdamentes acél csövek vágása az EXACT PipeCut 220 INOX fűrésszel a sarokcsiszolóhoz képest?

Általában akár 10-szer gyorsabb.

Ezúttal működés közben teszteltük, és összehasonlítottuk az EXACT INOX 220-at és a sarokcsiszolót. Az eredmény? A választ az alábbi videóban találja meg!


Sarokcsiszoló vs Exact

Szeretné működés közben látni az EXACT PipePcut 220 INOX fűrészt? Szeretné tudni, hogy Ön számára ez a megfelelő megoldás a rozsdamentes acélcsövek vágásához? Vegye fel velünk a kapcsolatot és szakembereink segítenek kiválasztani a legmefelelőbb megoldást az Ön számára.

 

Olvassa el a következő cikkeket is:


EXACT PipeCut 220 INOX rozsdamentes acélvágó fűrész

Több infó az Exact márkáról

A csövek vágására szolgáló Exact fűrészrendszert professzionális használatra tervezték és hozták létre. A fűrészek könnyűek és hordozhatóak a terepen végzett munkákhoz. Az EXACT fűrészeket acél, műanyag, alumínium, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű csövek vágására tervezték.
A regisztrációt követően 3% kedvezményben részesül
Kedvezmény igénylése


Exact acélvágó fűrész

EXACT acélvágó fűrészej

Minden Exacttools fűrész könnyű és könnyen kezelhető. A fűrészeket acél, réz, műanyagok, öntöttvas, rozsdamentes acél és többrétegű műanyag csövek vágására használhatja. Tekintse meg a fűrészek teljes választékát:

Acélvágó fűrészek
Műanyagcső vágó fűrészek
Légtechnikai csövek vágására
Csőleélezők
Vágókorongok

Szervíz formanyomtatvány

porovnanie pil exact
rezanie rur s velkym priemerom
rezanie plastovych rur
pneumaticka pila exact pipecut air 360
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In